28.06.09

ēriks un septiņi šņabīši

jā,sveiki,mīļie. esmu atpakaļ. un ne es sakārtoju istabu,ne skapi,varbūt vienīgi kaut ko mazliet ar matiem ņēmos,bet nekas prātīgs nesanāca. domas arī nesanāca salikt pa plauktiņiem,tik atkal visādas dumjības nāk galvā. arghh. tad vēl es aizčāpoju uz veikalu pēc karameļu saldējuma un želejas tārpiņiem,ņamņam. un šodien karameļu saldējums garšoja tik labi,kā vēl nekad.
bet man vēljoprojām kārojas zemeneeees.. un arī kārumsieriņus. /atkal man jāsmejashaha./
pašlaik skatos degpunktu un ierēcu par visādiem frīkiem. viens vecis pa pliko pa rīgu skraidā,viena vecene tur ārdās un vēlsazinkas. sviests.
un tagad man raksta kaut kāds nezināms džekiņš skaipā un viņš saka,ka man ir labs humors. nu,vismaz kāds raksta,un tas mani priecē. yay.
nākamo nedēļu sola cepīgu,tāpēc būs ar speidžu jāiet uz jūrmalu cepties. un tad vēl tas pārtijs būs. un man gribās adidas /ahaha,visi šito nezin/.
skatos dr.lv galerijas,divas pavisam dažādām meitenēm un vēl blakus ar vienu nosaukumu-bez nosaukuma. mazliet stulbi un komiski izskatās. un tagad iedomājieties,ka visas jaunākās galerijas būtu ar šādu nosaukumu. wahaha,lol.
un man visu dienu ir n e ž ē l ī g i karsts. pat izģērbšanās un staigāšana pusplikai nelīdz,bļ. tagad ir mazliet vēsāks,bet nu par zosādu sūdzēties nevar.
un vēl es dabūju pa ausīm no ausīm jeb no mp3 austiņām ar elektrību. protams,no sākuma jau es to nesapratu,un bija tāds-wtf?nafig sāp? pēc tam jau bija tāds āāāāāā. lol. jauki,es jums teikšu,bet labi,ka vairs tā ause nesāp.
tas džekiņš,kas man raksta,vairs neraksta. ta nu gan,es cerēju uz ilgāku sabiedrību. labi,varbūt pašai vienreiz jāiemet ace kontaktu sarakstā. ahh,kā man patīk dažreiz ierēkt par moodu tekstiem. un tagad mani pārsteidz Harija teksts,mute pat pavērās. izskatās pēc kautkādas punkrocklove dziesmas vārdiem. bet tas viņam nav raksturīgi..
galvā skan ar speidžu pašizdomātais ou šit bīts,no vakardienas,kad skeitparka krūmiņos lolojāmies. jā.
ahh. es laikam šodien esmu pārkarsusi,patiešām,spriežot pēc tā,ko tagad rakstu.
[22:16:27] eļuks saka: mans kaķis tikko apēda kaut kādu valodu
[22:16:29] eļuks saka: tfu
[22:16:31] eļuks saka: vaboli
[22:16:32] eļuks saka: :D
un tas nu ir nobeigums visam šovakar. ciu.

2 komentāri:

Anonymous teica...

ūūū, zini man nereāli patīk kā raksti, mani tiešām aizrauj, liek aizdomāties...
unununun tu bieži esi parkā ? domāju kādu dienu, piemeram rīt aiziet ;D

Amanda.. ;D

Elīna teica...

čau,Amandā. man prieks,paldies tev :) un mēs jau tikko skypā parunājām. ;D

 
 
Copyright © e.b.
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com