27.06.09

es neraudu,man ir iesnas

kakao, smiekli un lidojoši santīmi. kārtējā jaukā,saulainā vasaras dieniņa. un pēc ilgiem laikiem satiku boju. tomēr nav diži mainījusies,vēljoprojām jauka un blonda,khe. nu ja,man nav ko teikt vairs par šodienu,jo neko tādu īpašu vairs neatceros.
garastāvoklis:-200. un es vairs nezinu kur likties,kur es gribu likties,ko darīt tagad un ko darīt vispār. un nezināt reizēm ir sliktāk nekā zināt,bet nedabūt. un šī ir viena no tām reizēm. un šādās reizēs gribās nevis mazliet savādāk jaunu dzīvi,bet gan pilnīgi citu jaunu dzīvi. un šis viss liek man atcerēties un salīdzināt-šodien pie kakao līdzi nāca mazs,salds,krāsains cepumiņš ar skābu dzērvenīti. lūk,tādu dzīvi es gribu-saldu,krāsainu,ar mazliet skābumiņu,lai viss ir līdzsvarā.bet ne jau ar 80% skābumu,kā tas ir tagad. savā ziņā,esmu strupceļā. taču man prieks,ka vienmēr atrodas kāds cilvēks,ar kuru izrunāties. taču ik pa mirklim arī uzbrūk šaubas. un tad gribās iet gulēt un aizmigt tā,ka vairs nepamostos nekad. bet tad atrodas kāds enģelis,kas uzmundrina,un kura dēļ negribas vairs tā,pavisam aizmigt. un tad atkal sāku šaubīties-a ja nu man tomēr melo? ehh,vienkārši murdziņš.
bet vienu lietu tomēr es gribu. vēljoprojām,jā. vilinoši. un esmu neatlaidīga,tākā..
starpcitu,cilvēki ir dīvaini. varbūt šo esmu jau teikusi,bet tas vien liecina par to,ka tā ir. iedomājas nezinsazinko,pārprot visu,izdomā savu variantu un neko citu negrib vai nevēlas pieņemt. un tamlīdzīgi. par tiem,kas iedomājas,ka ir nezinsazinkas,un ka domā,ka ietekmē citus or smth like dat,vispār nerunāsim,vienkārši *!@$?^&. un tas ir vispārīgi,savā ziņā arī par mani,un par tevi arī.
un es dievinu gustavo un viņa dziesmas. baigi labās,es jums teikšu. bet pašlaik garastāvoklis liek klausīties kaut ko smagāku,tāpēc klausos veco labo three days grace,mm. un arī to i miss you dziesmu,kura skan jau kādu vienpadzmito reizi. un es zinu,ka ja es uzslēgšu kautko saldu,tad man aizmiglosies acis,un.. jā.
ziniet,man vēl ir tik daudz ko teikt,ko jūtu,tikai es to nemāku uzrakstīt. tāpēc arlabunakti,mazie un lielie.
p.s. paldies,Lauriņ,ka lasi :]

4 komentāri:

Anonymous teica...

Zini, man ļoti patīk lasīt un šitie tekstiņi ir baigi interesantie. :) Un lai kas arī būtu, turies, smaidi, viss ir tavās rokās un man patīk tas dzeltenais busiņš! (: Tu rullē, Elīnīt! ;* (hug) :]]]

/ Laura Jozefa /

Elīna teica...

čau,Laura.
kā jau minēju tur,augstāk,paldies,ka lasi. tad šī rakstīšana liekas mazāk bezjēdzīga,kaut arī tā nav,jo rakstu tīri tā,sava prieka pēc. paldies,turos,vismaz mēģinu. jā,busiņš ir foršs. :D pati rullē,hug u back.

Anonymous teica...

man arī ļoti patīk lasīt tavus tekstus,viņi visi ir tik mīlīgi un katrs teikums ir ar savu domu. tu esi forša Elīn. :)

*Diāna. - tu zināsi kura. :D

Elīna teica...

čau,Diān. es zinu kura,aha. un man prieks. pati forša. :)

 
 
Copyright © e.b.
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com