28.06.09

ļaujiet taču man gulēt!

es nolēmu,ka šodien palikšu mājās. ja vien atkal kāds mani vakarā neizvilks laukā,kā tas dažreiz mēdz gadīties. bet man vēl daudzkas jāsaved kārtībā. pirmkārt jau domas. jā. un tad varētu domāt par istabu,kura izskatās kā pēc ceturtā pasaules kara. un tad skapis. un tad es pati,mani neciešamie mati. jā,grr. ahh,šķiet,ka šī tomēr būs gara diena..
pamodos dēļ kārtējā vecāku strīda,nobļāvos,lai ļauj man gulēt,bet tik un tā jau paspēju piecelties un ar sliktu garastāvokli,jā. taču pamazītēm man tas uzlabojās. brokastīs es uzcepu pelmeņus,jo man tās visas tostermaizītes un netostermaizītes jau bija apnikušas. cepampelmeņi ar gaļu un sieru ir daudz,daudz jaukāki.
un tad,kad piesēdos pie melnās,rūcošās kastes /no elīnas val.tulk.-datora/,mani viskautkas sāka smīdināt. Agnese tādu bildi atsūtīja,ka es nevarēju nerēkt. wahaha,viņai toč uzkačāts skills. lulz.
vēl sasmējāmies par vienu lietu. daži bērni šo to sadomājas,un sajūtas tik varenkruti. es tā lasu un nodomāju-wtf? tad paskatos,un-ē,toč. un vēl vairāk parāva smiekli. taka mazi bērni,nu. un ziniet? tas ir muļķīgi. šitā,ar pareizo galu domāt,nu beidziet taču. nu manis pēc,bet nu,piedodiet,atvainojiet,es nevaru nerēkt. haha.
un tad man atkal nāca smiekliņš,tikai par šo: [14:51:03] Diāna saka: zinkas ir tu muļķe,nahuj tu izdzeesi visu to penteri,kas bija dr.lv aprakstā par tevi,es viņu vnm lasiju,jo man patika. aa. ;D
es tiešām nedomāju,ka kāds to vareno murgojumu arī lasīja. nu,jāuzpenterē mošk atkal kaut kas tik sviestains,m?
pašlaik es kaut ko ņemos datorā. kārtoju bildītes,un par daudzām sanāk ierēkt. it īpaši drinkdrankdrunk bildes no tā tur pārtija. vienkārši kriminālas bildes,kurās man acis ir kvadrātā un es ārdos ar džina pudeli rokās. lol. tad vēl uzraku dziļākajā bilžu mapītē kaut kādas sen viņa sūtītās dziesmas. un vēl visādus rēcīgus screenus. jā,vienkārši pilns dators ar sū*iem.
un man ļotiļotiļotiļoti gribās zemenes. mm. un vēl man viskautko gribās,bet es nesākšu..
vakar atkal tas sasodītais numurs zvanīja. nu,es zinu kas ir šī numura īpašnieks,un varu teikt,ka īpaši gudrs viņš nav. un smadzeņu apjoms arī nav tāds,kā vajadzētu viņa vecumā. jā. žēl,ka nepaspēju pacelt,jo kad ieskrēju istabā, /nē,pa ceļam šoreiz nekur neieskrēju,pat kāju nesasitu-progresīvi!/ telefons beidza zvanīt. bet tāpat noteikti atkal būtu nolicis klausuli. aj.
es tā jūtu,ka man patīk it visos sīkumos iedziļināties,it īpaši rakstot. un man jau kādu stundu nonstopā skan Chris Lake ft.Nastala-If You Knew. fū,nu gan atklausījos. un tagad lai skan forever un slīkstam atmiņās.. un gaidam bīčpārtiju. vēl 25 dienas.
man ļoti patika vienam puikam galerija,kur viņam ir fox kepons,bet viņš to fox ir pārlabojis par лох. baigi jauki,vismaz oriģināli.
man aptrūkstas rakstāmais,un drīz iziešu dārzā uzņemt dienas minimālo gaisa devu.
un man kārojas ūdenspīpi. un vēl es atcerējos,ka mēs vakar runājām,ka kautkad kautkur mēs braucam ar teltīm un tādā garā. tikai viss vēl jāizdomā. bet-jēj!
ceru,ka nekādi sarežģījumi neradīsies. bet,lai nu kā arī nebūtu,mums nepiš tā straume,mēs virzamies pa savam,jo mēs esam jaukī.
davai,attā,dūdas un dūduki.

3 komentāri:

Anonymous teica...

arī šis ieraksts man patika dūduk. (giggle)
gaidīšu nākamo. 8):*

*Diāna

Elīna teica...

man gan nepatīk,jo viņš ir diezgan bezsakarīgs,bet man prieks,ka tev patīk. gaidi,gaidi. :]

Anonymous teica...

hāh.. man patīk [smirk] ;DD
īpaši vieta par to ka tu uzraki to bildi jo man tā bilde arī ira ;DD
un un jā man ari zvanās kkads numurs, takā sit pieci ;D



Amanda ;DD

 
 
Copyright © e.b.
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com