30.06.09

piedod,virsrakst,bet es tevi nevaru izdomāt šodien

labrīt.
es jau jūtu,ka baigi bieži rakstu šeit-no rīta un vakarā. un tā katru dienu. bet man patīk rakstīt un daudz rakstīt,jo tas ir baigi jaukī.
vakarvakarā es sajutos laimīga,jo kad atvēru saldētavu,tur bija tieši tas saldējums,kuru gribēju redzēt-tio karameļu. mmmm. mana mamma ir gudra,jē. parcik man nebija istabā kur īsti nolikt,es to ieliku skapja plauktiņā un,kratīdamās mūzikas ritmā,to laimīga ēdu. un tad es pieķēru savas rokas veidojot kautko tektonisku un tad nospriedu-varbūt jāuzlaiž mazliet ed /tulkojumā-electro dance,ērglēniem-tecktoņiks/veco labo laiku vārdā? nu jā,un man sanāca tīri tā neko,enerģiski un aši,tikai kustību aptrūkās,jo tas,ko pirms gada iemācījos,ir 95% aizmirsts. būtu es rīgā,es jau sen mācītos pie Vadima dejot,mm.
starpcitu,šorīt notika tas ilgi gaidītais notikums-tētis aizbrauca nezinkur uz nezincik ilgu laiku. itkā strādāt uz ārzemēm,bet pazīstot viņu,viņš var arī palikt un strādāt rīgā. gan jau pados ziņu,un ja viņš teiks,ka tagad ir apmeties uz dzīvi rīgā,es noteikti,nē,obligāti braukšu ciemos. tas būtu jauki. bet īstenībā tas mirklis vairāk gaidīts bija pirms pāris mēnešiem,kad viņš galīgi sāka krist uz nerviem. tagad jau bija labi,tagad pat aliņus man neskaitāmas reizes piedāvāja. nē,nu man vienalga,galvenais,lai viņš atgriežas un ar daudz naudu un tad mēs brauksim kautkur aptīrīt veikalus,mm.
šodien esot kautkāda supermegakaitīgā saule,kurā varot apdegt,sadegt,un slimniekiem vispār labāk staigāt ar saulsargiem. /nē,nu tā jau gluži nekur neteica,tāds ir mans secinājums./ tas laikam tāpēc,ka uz saules kaut kādi sprādzieni,izvirdumi utml. jā.
tas saulsargs man atgādināja vienu tanti,kura jūrmalā gulēja galīgi nolīdusi zem saulsarga. tad nu gan jēga,īsta sauļošanās..
un man pēc apmēram 1arpus stundas jādodas uz tramvaja pieturu,kur man jāsagaida Boja,jo es neatceros kur Gailim ir otrās mājas,un tad mēs ejam pie Gaiļa. jā.
odi ir stulbi,jo man kasās kāja dēļ viņiem. au.
man atkal ir kaaaaarsts. un šovakar obligāti būs jāiet peldēt. mmmm,varu iedomāties,cik silts būs šodien,kaut gan,man vienmēr ir silts,tas jau ir zināms visiem. un es gribu zemenes. mamma teica,ka šodien ies nopirkt. tas nozīmē,ka vakarā man būs zemenes,mm..
un manas aizdomas ir aizpeldējušas. jā. bet nu tik un tā man nepatīk tas,ka es neko nezinu,jo esmu te..
ahh,es beidzot atcerējos,ka man jānokačā kaut kas no kk.
labi,čau!

3 komentāri:

lefobserver teica...

Hello from GREECE!!!
Could you visit my blog http://lefobserver.blogspot.com/, in order that the flag of your country, will be added to the index of my visitors?
Thank you in advanced

Laura teica...

jā, izklausās jau, ka tev labi gājis gan vakar, kad ēdi saldējumu savu garšīgo un kratījies (rock) uun man prieks, ka tev vairs nav tik slikti, kā tu tur kādreiz rakstīji, turies, Elīnīt :) hug.

Elīna teica...

jā,saldējums ir labs. (mm) un prieks,ka tev prieks,un man arī tāpat,protams,pašai prieks. :) es jau turos,hughug

 
 
Copyright © e.b.
Blogger Theme by BloggerThemes Design by Diovo.com